• indéks_COM

Ngeunaan Xingxing

Quanzhou Xingxing Machinery Accessories Co., Ltd. mangrupikeun produsén profésional anu ngahijikeun produksi sareng perdagangan, kalayan pangalaman langkung ti dua puluh taun dina industri mesin.Urang difokuskeun produksi bagian chassis jeung asesoris cadang séjén pikeun treuk Jepang sarta Éropa sarta gandeng.Urang boga rentang pinuh produk pikeun Mercedes-Benz, Volvo, MAN, Scania, BPW, Mitsubishi, Hino, Nissan, Isuzu jeung DAF.

Produk urang geus diékspor ka leuwih 30 nagara di Wétan Tengah, Asia Tenggara, Afrika, Amérika Kidul, Éropa Kulon jeung Asia Wétan.Produk utama: spring shackles, spring kurung, spring hangers, spring plate, sadel trunnion korsi, spring bushing & pin, spring korsi, U baud, cadang kabayang carrier, bagian karét, gasket kasaimbangan jeung kacang jsb.

Warta panganyarna & Kajadian

  • Naon Truk Heavy?Klasifikasi Treuk Dijelaskeun

    Naon Truk Heavy?Klasifikasi truk...

    Truk datangna dina sagala wangun jeung ukuran, unggal boga tujuan husus dina industri mimitian ti transportasi jeung konstruksi pikeun tatanén jeung pertambangan.Hiji bédana krusial diantara treuk nyaéta ...
  • Tip penting pikeun Supir Treuk pikeun Napigasi Kaayaan Tiis sacara Aman

    Tip penting pikeun Supir Treuk pikeun Navigasi...

    Nalika cengkraman tiris usum tiris beuki ketat, supir treuk nyanghareupan tantangan unik di jalan.Kombinasi salju, és, sareng hawa katirisan tiasa ngajantenkeun nyetir bahaya, tapi kalayan persiapan anu leres ...
  • Megatkeun Siklus - Kumaha Ngahindarkeun Kabiasaan Nyetir Anu Bad

    Megatkeun Siklus - Kumaha Ngahindarkeun B...

    Kabiasaan nyetir anu goréng henteu ngan ukur ngabahayakeun anjeun sareng panumpang anjeun tapi ogé nyumbang kana kamacetan lalu lintas sareng polusi lingkungan.Naha éta ngebut, nyetir ngaganggu, atanapi agrésif ...
  • Kumaha Mésér Suku Cadang Truk sareng Simpen Duit dina Prosésna

    Kumaha Mésér Suku Cadang Truk sareng Ngirit Duit di ...

    Ngajaga treuk tiasa janten urusan anu mahal, khususna nalika ngagentos suku cadang.Nanging, kalayan pendekatan anu leres, anjeun tiasa ngahémat artos anu ageung bari mastikeun treuk anjeun tetep ...