• indeks_COM

Babagan Xingxing

Quanzhou Xingxing Machinery Accessories Co., Ltd. minangka produsen profesional sing nggabungake produksi lan perdagangan, kanthi pengalaman luwih saka rong puluh taun ing industri mesin.Kita fokus ing produksi bagean sasis lan aksesoris spare liyane kanggo truk lan trailer Jepang lan Eropa.Kita duwe macem-macem produk kanggo Mercedes-Benz, Volvo, MAN, Scania, BPW, Mitsubishi, Hino, Nissan, Isuzu lan DAF.

Produk kita wis diekspor menyang luwih saka 30 negara ing Timur Tengah, Asia Tenggara, Afrika, Amerika Selatan, Eropa Kulon lan Asia Wétan.Produk utama: spring shackles, spring brackets, spring hangers, spring plate, saddle trunnion seat, spring bushing & pin, spring seat, U bolt, spare wheel carrier, rubber parts, balance gasket and nuts etc.

Warta & Acara paling anyar

  • Apa Truk Heavy?Klasifikasi Truk Dijelasake

    Apa Truk Heavy?Klasifikasi Truk...

    Truk teka ing kabeh wujud lan ukuran, saben duwe tujuan tartamtu ing industri wiwit saka transportasi lan konstruksi nganti tetanèn lan pertambangan.Salah sawijining prabédan penting ing antarane truk yaiku ...
  • Tips Penting kanggo Sopir Truk kanggo Navigasi Kondisi Kadhemen kanthi Aman

    Tip Penting kanggo Sopir Truk kanggo Navigasi...

    Nalika genggaman es musim dingin saya kenceng, sopir truk ngadhepi tantangan unik ing dalan.Kombinasi salju, es, lan suhu beku bisa nggawe nyopir mbebayani, nanging kanthi persiapan sing tepat ...
  • Mbusak Siklus - Cara Nyingkiri Kebiasaan Nyopir

    Mbusak Siklus - Cara Nyingkiri B...

    Kebiasaan nyopir sing ala ora mung nyebabake sampeyan lan penumpang sampeyan beresiko, nanging uga nyebabake kemacetan lalu lintas lan polusi lingkungan.Apa iku nyepetake, nyopir gangguan, utawa agresif ...
  • Carane Tuku Parts Truk lan Ngirit Dhuwit ing Proses

    Cara Tuku Suku Cadang Truk lan Ngirit Dhuwit ing ...

    Njaga truk bisa dadi urusan sing larang regane, utamane nalika ngganti bagean.Nanging, kanthi pendekatan sing tepat, sampeyan bisa ngirit dhuwit sing akeh nalika njamin truk sampeyan tetep ...