main_banner

ʻO ka pahu hoʻoponopono ʻo Torque Rod – He mea hana koʻikoʻi no nā ʻōnaehana hoʻomaha kaʻa

A pahu hoʻoponopono koʻokoʻohe pūʻulu o nā ʻāpana i hoʻohana ʻia no ka hoʻoponopono ʻana a i ʻole ka hoʻololi ʻana i kahi hui torsion bar i loko o ka ʻōnaehana hoʻomaha o kahi kaʻa.Aia kēia mau mea i kahi pā e hoʻopili ai i ke axle i ke kiʻi a i ʻole chassis, e kōkua ana i ka mālama ʻana i ka alignment kūpono a hōʻemi i ka haʻalulu a me ka walaʻau.

Hiki ke komo i kahi pahu hoʻoponopono torque rod maʻamau:
1.Torque Rod: ʻO ka hapa nui o ka hui, i hana pinepine ʻia me ke kila a i ʻole alumini, e hāʻawi i ka ikaika a me ka rigidity pono.
2.ʻO ke kuʻi ʻana: ʻO kahi ʻāpana cylindrical liʻiliʻi i hana ʻia me ka lāʻau a i ʻole polyurethane e kūpono i ka hopena o ke koʻokoʻo torque a kōkua i ka hoʻoheheʻe ʻana a me ka haʻalulu.
3.Bolts and Nuts: Hoʻohana ʻia nā mea hoʻopaʻa no ka hoʻopaʻa ʻana i nā koʻokoʻo torque a me nā lāʻau.
4.Mea holoi holoi: He diski metala palahalaha i waiho ʻia ma waena o ka nati a me ke poʻo bolt a me ka puʻu e hoʻonui i ka paʻa a pale i ka pōʻino.
5.Grease nipple: He mea hana liʻiliʻi i hoʻohanaʻia e hoʻokomo i ka momona i loko o ka pahu, e kōkua ana i ka lubricate a me ka paleʻana i ka pahu mai kaʻaʻahu.

ʻO ka lāʻau lāʻau kiʻi kiʻi Rubber

ʻO ka hoʻokomo ʻana i kahi pahu hoʻoponopono koʻokoʻo e pili ana i ka wehe ʻana i nā mea ʻino a i ʻole nā ​​​​mea ʻeleʻele mai ka ʻōnaehana hoʻomaha a hoʻokomo i nā mea hou i kahi.He mea koʻikoʻi ka hoʻonohonoho pono ʻana a me ka hoʻonohonoho pono ʻana o nā hui torque rod i ka hana palekana a pono a pono paha e hoʻohana i nā mea hana kūikawā.

Inā ʻike ʻoe i nā pilikia me kāu koʻokoʻo torque, e like me ka haki ʻana a i ʻole ka pōʻino, pono e hoʻoponopono a hoʻololi ʻia i ka wā hiki.Hoʻokomo maʻamau ka pahu hoʻoponopono koʻokoʻo i nā ʻāpana pono a pau e pani ai i nā ʻāpana ʻeha a i ʻole ʻia paha o kāu koʻokoʻo.Hiki i kēia kit ke mālama iā ʻoe i ka manawa a me ke kālā, ma mua o ke kūʻai ʻana i nā ʻāpana pākahi.Eia hou, me kahi pahu hoʻoponopono torque rod, ʻaʻole pono ʻoe e hopohopo e pili ana i ka ʻimi ʻana i nā ʻāpana kūpono a i ʻole e noʻonoʻo ana pehea e hoʻokomo pono ai.

Hāʻawi ʻo Xingxing Machinery i kahi moʻo oʻāpana ʻāpanano nā kaʻa kaʻa a me nā semi-trailers, e ʻoluʻolu e kelepona mai iā mākou e ʻike i ka pahu hoʻoponopono torque rod āu e pono ai!


Ka manawa hoʻouna: Mei-08-2023